…AND MORE

Skönt häng och gott käk ligger oss varmast om hjärtat. Och att kunna erbjuda något för alla, oavsett om du är sportnörden på jobbet, yngsta familjemedlemmen eller outtalad lekledare i pensionärsgänget. Och det hela är ju faktiskt bara på skoj. För det mesta i alla fall. 

GOLFSIMULATOR

Ta en golfrunda med kollegan mitt i vintern eller öva på din swing ihop med en kompis inför sommarsäsongen på någon av våra två HD simulatorer.

BILJARD

Vem spränger snyggast? Vem sänker den svarta 8:an snabbast? Kör du hellre bakom-ryggen-stöten eller klassiskt grepp? Visa upp dina konster på ett av våra tre biljardbord.

SHUFFLEBOARD

En fartfylld AW eller den perfekta dejten – det här är ett spel för alla. Och vill ni köra lördagsmys med hela tjocka släkten? Inga problem. Vi har fyra bord som ni kan boka.

DART

Ett precisionsspel som förvånansvärt nog inte kräver någon direkt koncentrationsförmåga. Lika mycket som ni fokuserar på att träffa bullseye kan ni umgås och ha roligt tillsammans. Kräver ingen bokning, välkommen på drop in.

SCHACK

Du kanske aldrig blir någon Bobby Fischer, men här har du i alla fall en god chans att öva. Ett spel kan som längst pågå under 5 949 drag, men rekordet hittills är 269 drag. Något att slå? Kräver ingen bokning, välkommen på drop in.

SÄLLSKAPSSPEL

Från finns i sjön till poker, fia med knuff, tre i rad, backgammon och Yatzy. Lite sjyst käk och god dryck på det så har du helkvällen, konferenspausen eller tisdagen klar. Kräver ingen bokning, välkommen på drop in.

SPEL OCH BURGARE

En omgång biljard, dart eller shuffleboard utan mat är som att spela golf utan bollar. Alltså helt orimligt. Medhåll på det? I så fall är detta som gjort för dig.

TREKAMP OCH MIDDAG

Spöa kollegan, mormor eller kompisen i en biljardmatch. Låt dem sedan försöka få revansch i en omgång shuffleboard eller dart. Bli sams efter trekampen över en härlig middag.

PRISER OCH BOKNING

Biljard bokas 200:-/55min.

Shuffleboard bokas 200:-/55min.

Dart 50:-/55 min.

Schack och övriga förströelsespel är gratis och drop in.

Åldersgräns på Meetup: 10-18 år fram till kl. 18 / 10-18 år i vuxet sällskap fram till kl. 22 / Under 10 år endast i vuxet sällskap fram till kl. 22. / 20 år från kl. 22.